Palit анонсувала серії GeForce RTX 4070 та RTX 4060 Ti White

Серія White пропонує ідеальне поєднання елегантного зовнішнього вигляду та безкомпромісних характеристик. Моделі мають єдину білу колірну схему як на кожусі, так і на задній панелі, що дозволяє легко інтегрувати їх у будь-яку світлу збірку ПК. Дизайн відповідає зростаючому прагненню Palit йти в ногу з сучасними естетичними тенденціями у збірках ПК, щоб надати ПК акуратний і вишуканий вигляд за допомогою компонентів будь-якого кольору.

Два 95-мм вентилятори та оптимізовані задні вентиляційні отвори забезпечують ефективне охолодження. Завдяки технології 0 дБ немає шуму при невеликих навантаженнях, таких як мультимедійні програми та перегляд веб-сторінок. Для вимогливих додатків частота обертання вентилятора автоматично регулюється для оптимального охолодження та продуктивності.

Крім естетики, серія White має серйозні переваги.

Серії Palit GeForce RTX 4070 і RTX 4060 Ti White призначені як для геймерів, так і для творців контенту. Геймери оцінять винятковий приріст продуктивності, який дозволить їм насолоджуватися високою частотою кадрів і плавним ігровим процесом. Користувачі творчих додатків по достоїнству оцінять високу продуктивність і можливості обробки даних у таких завданнях, як редагування відео і дизайн високої чіткості. Крім того, білий колір відеокарт чудово доповнює сучасний творчий робочий простір.

Palit.com
Паровышник Валерий

Источник: ru.gecid.com

0 0 голоса
Рейтинг новости
0
0
Подписаться
Уведомить о
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии